top of page

Astrologie

De stand van de hemellichamen op het moment van onze geboorte heeft invloed op ons karakter en onze talenten. Worden we die huiselijke Kreeft of krijgen we dat creatieve vuur in ons dat zo kenmerkend is voor de Leeuw? Zijn we gezegend met het talent om dingen tot in het kleinste detail aan te pakken, zoals Maagd dat graag doet of vinden we het belangrijker om - zoals Boogschutter - onze grenzen te verleggen en onze visie te verbreden?

 

Astrologie kent jouw talenten
Astrologie leert ons dat mensen met dezelfde geboortedag, -plaats en -tijd beschikken over dezelfde kwaliteiten en talenten. Dat wil niet zeggen dat iedereen deze talenten daadwerkelijk ontwikkelt. Elk individu maakt immers zijn eigen keuzen en bewandelt het pad dat hij zelf kiest. Maar ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen, dan kan astrologie je daar zeker bij helpen.

Een betrouwbare richtingaanwijzer
Dit maakt astrologie tot een boeiende materie. Het geeft je inzicht in je persoonlijke aanleg en geeft tendensen aan gedurende bepaalde periodes in je leven. Het is een prachtig hulpmiddel om jezelf en anderen beter te leren kennen en te begrijpen. Het geeft de richting aan die het beste bij je past.

Tarief

Het tarief voor een consult astrologie inclusief horoscooptekeningen bedraagt € 95 en duurt gemiddeld 1,5 uur. Van het consult mogen geluidsopnames en foto's worden gemaakt.

Elk coachingstraject begint met een persoonlijk kennismakingsgesprek van circa 30 minuten. Dit gesprek is gratis. 

bottom of page